Nosač telefona za bicikl, saznaj sve što te zanima

Držač ili nosač za bicikl, kako ko voli da ga zove je jako bitan deo svakog bajsa. U nekoliko kratkih etapa kako ti ne bi uzimali vreme, napisaćemo sve što biste trebali da znate pre kupovine nosača.

Glavne osobine svakog nosača su da on bude

DA, baš kao što piše na slici on mora biti LAGAN i POUZDAN.

LAGAN znači da ne bi trebalo da ti predstavlja nikakav teret dok ga voziš. Pod reči lagan ne mislim samo i na masu, već na njegovu praktičnost. Držač mora da bude veoma lak za modifikacije i za upravljanje. Zamislite situaciju da morate da brzo namestite držač pri vožnji. Teško je? I ja bih se složio. Naš model možete pomerati za 360 stepeni, možeš ga namestiti kako god ti odgovara. 

Njegova druga najveća predonost je POUZDANOST. Ovde nema šta mnogo da se priča. Njegov najvažniji zadatak je da bude pouzdan kako tvoj telefon ne bi ispao i slomio se.

Zašto baš ovaj model pored svih ostalih?

Mi smo vršili analizu modela i zaključili smo da je ovaj model najbolji i najisplativiji. Testirali smo ga na razne načine. Najizdržljiviji je i najpouzdaniji. Znamo da je izbor veliki i da postoji more opcija, mi smo zaključili da je ovaj najbolja varijanta kvaliteta i dostupnosti.

CENA

Cena našeg nosača je 900din. 
Pokušali smo da namestimo što manju cenu kako bi veći broj ljudi moglo sebi da priušti ono što želi. Mislim da o ceni nema šta više da se priča, najmanja je na celom tržištu.

Kako da kupim?

Jednostavno.
Možete poručiti preko naše instagram stranice ili preko poziva ili poruke.

Preko INSTAGRAMA, dakle proces je sledeći, odlučili ste se za naš nosač prvo pogledajte slike koje imamo na Instagramu tako što ćete klikunti na tekst INSTAGRAM. Kada kliknete na dugme instagram odvešće vas na sliku nosača (tu još malo bolje pogledajte njegove karakteristike). Onda idite na pošalji poruku i ostavite mi podatke, zato što isporuku vršimo brzom poštom.

PORUKA ili poziv, možete mi i ostaviti podatke u poruci na broj 0613581812. Bolje je da mi pošaljete poruku sa podacima nego da me zovete.

Leave a Comment

Your email address will not be published.