E-bike

Praktičnost Električnih bicikla

Tradicijalni bicikli imaju dosta prednosti ali takodje imaju i određene mane. Isto važi i za električne. Glavna prednost bicikala sa baterijom je snaga koju vam ona pruža. Da zamislimo sad da se nalazite na planini i da se penjete i ne možete više da pedalate, električni bicikl ima jednostavno rešenje, samo upalite bateriju. 

Ne vole svi biciklisti električne bicikle ali moramo se složiti da oni imaju izuzetno dobru namenu. Neki gradovi u Evropi već koriste električne bicikle za policiju i ostale državne službe. Stručnjaci smatraju da će se električnim biciklima prevoziti mnogo više ljudi i da će biti od velikog značaja za narod.  Dokazalo se da je ovaj način transporta mnogo ekonomičniji od prevoženja automobilom. Kao što je ekonomičniji za naš džep taako je i mnogo bolji za životnu sredinu.  

Negativne strane električnih bicikala

Nema mnogo loših strana električnih bicikala. Uglavnom svaki biciklista ima svog favorita. Ali kao svi na svetu što imaju grešku tako imaju i ovi bicikli. Cena. Da, nažalost ona je najveći problem. Za pravljenje ovakvih bicikli potrebni su posebni materijali. Najskuplji deo je baterija. Ako uspete da nadjete jeftinu bateriju rešili ste posao.

Budćnost električnih bicikli

Budućnost električnih bicikli je veoma svetla. Postoji mnogo faktora zbog koga će ovi bicikli biti mnogo više upotrebljavani. Glavni razlog je njihova ekonomičnost. Planeta se sve više zagadjuje i nešto moramo da promenimo. Jedan od mnogih koraka je da promenimo navike prevoza. KORISTITE BICIKLE UMESTO AUTOMOBILA. Smanjila bi se količina smoga pogotovo zimi, zato podjite od sebe i koristite bajseve. Električni bajsevi su odlični za transport em imaju bateriju da radi za Vas kada se umorite, a s druge strane možete sami da vozite na pedale kako biste radili na svojoj kondiciji. Odluka je na Vama da li želite da poboljšate uslove života. 

 

Pozdrav 
SB

Leave a Comment

Your email address will not be published.